Nærområdet

Staversletta i Bærum har en meget fin beliggenhet rett ved Vestmarka der familier kan glede seg over et grønt og hyggelig bomiljø. Området som omgir Staversletta er en oase med tradisjonsrike gårder, frodige enger, og flott natur med et rikt plante- og dyreliv som skaper en naturlig ramme rundt det nye hjemmet.

Her finnes det også flotte utsiktspunkter, barnevennlige turområder og preparerte skiløyper om vinteren, ikke langt fra dørstokken. Området er perfekt for aktive barnefamilier som ønsker en befriende kombinasjon med nærhet til natur og grøntområder, og samtidig ha kort reisevei inn til Oslo og Sandvika.

Med et nærområde som er et verdifullt fristed for lek, læring og rekreasjon, er alt lagt til rette for en hverdag der både små og store kan få utløp for kreativiteten og leve en aktiv livsstil i trygge og gode omgivelser. Boligene ligger også med en umiddelbar nærhet til skoler, barnehager og lekeplasser. Med dette som nærmeste nabo, er Staversletta perfekt for barnefamilier med barn i alle aldre.