Det beste fra to verdener

Staversletta blir en perle på Tanum i Bærum. Tanum er et svært populært boområde som ligger ovenfor Sandvika og Billingstad, på grensen til Vestmarka. Vide jorder, tradisjonsrike gårder og store skogområder gir en landlig følelse, samtidig som veien er kort til Oslo og Sandvika.

Tanumplatået er et av Norges mest bevaringsverdige kulturlandskap, og Staversletta er trolig det siste større boligprosjektet i området. Arkitektene har tegnet et barnevennlig og hyggelig nabolag, slik man drømmer om at et bomiljø skal være. Her er bilene under bakken, og store grønne områder mellom husene.

Staversletta ligger rett ved barnehagen, skolen, bussen og skiløypa. Like borti veien ligger ridesenteret, og en kort sykkeltur unna ligger Bjørnegård ungdomsskole, idrettshallen og fotballbanene til idrettslaget Jardar. Speiderhytta ligger inne i Tanumskogen, som er rett bak skolen.

Tanumskogen er ett av mange spennende turområder for store og små på Tanum. Følg stiene gjennom skogen opp til historiske Tanum kirke, og legg turen tilbake til Staversletta rundt jordene ved Ringi gård. Du kjenner kanskje eplejuicen fra Ringi? De har også selvplukk av saftig mais om høsten. Nam!

Det er ikke alle som kjenner Tanum. Men de som bor her kan ikke tenke seg noe bedre sted å bo. Velkommen til Staversletta!